Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Πάλι στο επίκεντρο κι αυτού του επεισοδίου στο GNTM 4 βρέθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία έπρεπε να διαλέξει ποια δύο μοντέλα θα δυσκολέψει σε αυτό το σετ της φωτογράφισης.

Και σε αυτή τη φωτογράφιση θα έπρεπε να επιλέξει σωστά γιατί το concept ήταν πάνω σε ένα ταύρο τύπου ροντέο, όπου θα διαφημίσουν ένα προϊόν. Το πρόβλημα ήταν όμως πως ο ταύρος γυρνούσε γύρω γύρω και έτσι τα μοντέλα θα είχαν πρόβλημα να σταθούν πάνω στο ψεύτικο ζωντανό.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχοντας πάρει την καλύτερη φωτογράφιση από την προηγούμενη φορά αποφάσισε να διαλέξει το πρώτο κορίτσι που θα δώσει το disadvantage.

Και αυτό το μοντέλο ήταν η Όλγα, λέγοντας πως είναι ένα μοντέλο που της πάει το concept και θα ήθελε να την δυσκολέψει.

Ομοίως έπραξε και στην περίπτωση της Μαρίας, λέγοντας πως θέλει να την δυσκολέψει. Βέβαια ειπώθηκε από άλλα μοντέλα πως ίσως η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, την επέλεξε μόνο και μόνο επειδή είχε πρόβλημα με έναν τραυματισμό στο πόδι της.

Το disadvantagex αυτό ήταν πως τα δύο κορίτσια δεν θα είχαν τρία λεπτά για την φωτογράφιση, αλλά 1,5 λεπτό. Επίσης, ο ταύρος στη δική τους περίπτωση δεν θα ξεκινούσε από χαμηλή ταχύτητα, αλλά από γρήγορα αμέσως.

Τα δύο κορίτσια αποδέχθηκαν το disadvantage της Κυβέλης αδιαμαρτύρητα μιας και οι σχέσεις των τριών κοριτσιών έχουν χαλάσει για τα καλά και έτσι μία τέτοια εξέλιξη δεν τους προκάλεσε έκπληξη.