Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από το GNTM 4 είχε έναν έντονο προβληματισμό για το πώς θα διαχειριστεί το ντεζαβαντάζ και θέλησε να το μοιραστεί όλο αυτό με ένα παιδί μέσα στο σπίτι.

Αυτούς τους προβληματισμούς της αποφάσισε να τους μοιραστεί με έναν άνθρωπο που κάνει καλή παρέα μέσα στο σπίτι κι αυτός είναι ο Γιάννης.

Μιας και εκείνη ήταν η παίκτρια με την καλύτερη φωτογραφία, έπρεπε να αποφασίσει δύο άτομα που θα πάρουν το μειονέκτημα. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε στον Γιάννη πως η παρέα της, ουσιαστικά την απείλησαν πως εάν τους έδινε το μειονέκτημα, τότε θα υπήρχαν συνέπειες.

Ο Γιάννης και καλός φίλος για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου της απάντησε πως θα πρέπει να κάνει αυτό που γουστάρει και αυτό που νιώθει.

Μάλιστα, όπως της είπε απορεί για το τί είδους συνέπειες θα μπορούσαν να υπάρξουν, λέγοντας χαρακτηριστικά “Τι μπορεί να σου κάνει κάποιος; Είναι γελοίο και σαν λέξη. Τι θα σου κάνει, θα σε διώξει από τη βίλα;”.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος μιλώντας με την παρέα του, μέλος της οποίας είναι και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μίλησε πως είναι ανήσυχος γιατί θεωρεί πως είναι ένα από τα μοντέλα που θα λάβουν το ντεζαβαντάζ.

Βέβαια ο Γιάννης εξήγησε στην Κυβέλη Χατζηευστρατίου πως κάποιοι ίσως να προσπαθούν να την καθοδηγήσουν σε ποιόν να δώσει το μειονέκτημα. .