Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα στο σπίτι του GNTM 4, φαινόταν πως έχει έρθει για να φέρει αναστατώσεις και τα έχει καταφέρει μια χαρά μέχρι τώρα.

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν για όποιον θυμάται έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη όταν η παραγωγή θέλοντας να τους τρολάρει, τους έδειξε μια αποθήκη σαν το νέο τους σπίτι. Τότε έλεγε πως θα αποχωρήσει και εκείνη δεν κοιμάται σε ράντζο.

Μετά ήρθαν οι συμμαχίες μέσα στο σπίτι. Στην αρχή βρισκόταν με την παρέα του Ναπολέοντα, αλλά στη συνέχεια και μετά την εκκένωση του σπιτιού του GNTM λόγω των πυρκαγιών, επέστρεψε και αποφάσισε να πάει με το άλλο γκρουπ στο σπίτι.

Πηγαίνοντας όμως τους εξηγούσε πως η προηγούμενη ομάδα εκείνη του Ναπολέοντα την κατηγορούσε, την υποδαύλιζε και όταν δεν τα πήγαινε καλά σε μία φωτογράφιση, εκείνη η ομάδα δεν ήταν στο πλάι της, αλλά τη σταύρωνε.

 

Μετά όμως άρχισε να έχει προβλήματα και με την άλλη ομάδα, όταν άρχισε να τους μοιράζει τα ντεσαβαντάζ σαν να είναι μαρουλόφυλλα. Και τότε έσπασε και με εκείνους. Προσπάθησε να επιστρέψει στην προηγούμενη ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έμεινε μόνη της.

Οι δύο ομάδες όμως για κακή της τύχη μίλησαν η μία με την άλλη και προέκυψε από την κουβέντα πως η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν εκείνη, σύμφωνα πάντα με εκείνους, που έβαζε λόγια από τη μία ομάδα στην άλλη.

Η αποχώρηση του Ντίνου για δεύτερη φορά ήταν το τελειωτικό χτύπημα για το νεαρό μοντέλο, αφού πλέον είναι απόλυτα μόνη της με άλλους 8 παίκτες μέσα στο GNTM 4 να τους έχει απέναντί της.