L’ Arte Del Gelato: Τώρα που ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι, έχει μπει στη ζωή μας το παγωτό!

Όχι πως δεν είναι τις άλλες μέρες του χρόνου…απλά τώρα το τραβάει περισσότερο!

Έτσι σας βρήκαμε μια μάχιμη επιλογή! Το L’ Arte Del Gelato…Εμείς επισκεφτήκαμε το κατάστημα στην Ηλιούπολη. (Έχει και στη Γλυφάδα, Στην Ίο και στο κέντρο της Αθήνας).

Το παγωτό του είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη…Εμείς κολλήσαμε πάντως με δύο γεύσεις! Twix και Lila Pause. Οπότε τις συστήνουμε τα χίλια.

Δείτε εικόνες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία και την καλύτερη διάθεση! #lartedelgelatogr #happyeaster #xroniapolla #pasxa #πασχα #καλοπασχα #kalopasxa #glyfada #ilioupoli #psiri #ios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’arte del gelato (@lartedelgelatogr) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Το L’arte del gelato προσπαθεί να δώσει χαρά!! PANNACOTTA MARRONE,ΣΟΡΜΠΕ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΦΥΣΤΙΚΙ, και πολλές,πολλές,γεύσεις,όπως τις εποχές που πέρασαν και όπως τις καλύτερες που θα έρθουν.❤️ #lartedelgelatogr #glyfada #ilioupoli #psiri #ios #gelato #delicious #tasty #gelateria #takeaway #delivery #cappuccino #instagood #instagreece #gelatolove #bestofathens #latteart #passion #picoftheday #handmade #daily #latte #icecream #coffee #bestofgreece #amazing #gelatolover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’arte del gelato (@lartedelgelatogr) στις

Αν δεν είστε από Ηλιούπολη, ή από κάποια περιοχή που διαθέτει κατάστημα, λίγη υπομονή την Δευτέρα τελειώνει η καραντίνα.

Να ξέρετε ότι έχει μάχιμο και ιδιαίτερο καφεδάκι με θρυμματισμένα παγάκια.