Oscars 2023

Η Lady Gaga περπάτησε στο σαμπανιζέ χαλί των Oscars 2023 φορώντας μια υπέροχη δημιουργία του οίκου Versace από τη νέα συλλογή F/W 2023 και εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της! Και παρόλο που όλοι περίμεναν να τη δουν απλά να κάθεται στη θέση της στο Dolby Theatre, εκείνη επέλεξε να κάνει μια έκπληξη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H τραγουδίστρια η οποία ήταν υποψήφια για μια ακόμη χρονιά στην κατηγορία “Καλύτερο τραγούδι” με το κομμάτι για την ταινία “Top Gun:Maverick”, “Hold my hand”, αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή φορώντας μαύρα ρούχα και σχεδόν άβαφη για να τραγουδήσει.

Η Lady Gaga εξέπληξε τους πάντες με την εμφάνιση της και απλά τραγούδησε με τη συνοδεία μιας κιθάρας το γνωστό κομμάτι το οποίο αφέρωσε στον σκηνοθέτη της ταινίας , Τόνι Σκοτ.

Η τραγουδίστρια για μια ακόμη φορά μάγεψε με τη φωνή της και την ερμηνεία της καθώς ξέρει πολύ καλά πως να μεταφέρει το συναίσθημα στον ακροατή.

Παρόλο, που τις προηγούμενες μέρες είχε πει πως δε θα τραγουδήσει στη σκηνή του Dolby Theatre, αποφάσισε τελευταία στιγμή να κάνει κάτι σχεδόν αυθόρμητο δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να την ακούσει για μια ακόμη φορά live και ήταν εξαιρετική!

Tσέκαρε και αυτά: