Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Μόδα Lady Gaga: Η μάσκα με κέρατα στα MTV

Lady Gaga: Η μάσκα με κέρατα στα MTV

41
Lady Gaga

Τα MTV Video Music Awards μπορεί να μην ήταν έτσι όπως τα είχαμε συνηθίσει. Παρά την απουσία του κοινού, τα οπτικά εφέ, οι live εμφανίσεις και οι εκκεντρικές παρουσίες δεν έλειψαν.

Η γυναίκα που έκλεψε τη βραδιά με την αλλαγή των outfits της ήταν η Lady Gaga, η οποία όχι μόνο απέσπασε 5 βραβεία VMAs, αλλά και έγινε θέματα συζητήσεις για την επιλογή των μασκών της που φόρεσε κατά τη διάρκεια ολοκλήρου του σόου. Η μάσκα που τράβηξε περισσότερα τα βλέμματα ήταν μία μαύρη με κέρατα.

Η πιο συζητημένη μάσκα με κέρατα της βραδιά που φορούσε το pop είδωλο, Lady Gaga, συνδυάστηκε με ένα πράσινο φόρεμα Christopher John Rogers.

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ο άντρας πίσω από τη μάσκα είναι ο Lance Victor Moore. Ο Lance ήρθε σε επαφή με το στούντιο του στυλίστα της Gaga, Nicola Formichetti, σχετικά με την επερχόμενη ερμηνεία της στο VMAS, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επειδή ήταν μακροχρόνιος κατασκευαστής μασκών, πολύ πριν από την πανδημία.

Η Gaga κατέληξε να φοράει δύο από τις δημιουργίες του την Κυριακή: τη μάσκα με κέρατα και ένα δεύτερο, το οποίο σχεδίασε ως μάσκα προσώπου, αλλά το οποίο φορούσε ως ακουστικό, σε συνδυασμό με ένα σακάκι Candice Cuoco.

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast