Lady Gaga

H Lady Gaga είναι μια τραγουδίστρια η οποία έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς έχει μεγάλη αγάπη με αυτή και πλέον υποδύεται την Χάρλεϊ Κουίν στη νέα ταινία “Joker: Folie a Deux”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Νέες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο όπου βλέπουμε την τραγουδίστρια να κατεβαίνει σκάλες και να είναι περιτριγυρισμένη από αστυνομικούς, να φορά ένα κατακόκκινο σακάκι, μια μαύρη φούστα και να είναι βαμμένο το πρόσωπο της με τα κλασικά χρώματα που έχει ο χαρακτήρας των κόμικς.

Στη νέα ταινία θα γνωρίσουμε τον έρωτα του Joker τον οποίο υποδύεται ο Χοακίν Φοίνιξ ο οποίος γνωρίζει τη Χάρλεϊ Κουίν με την οποία αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο ειδύλλιο το οποίο θα προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή στην Γκόθαμ Σίτι.

Tσέκαρε τις εικόνες :

Η Lady Gaga είναι μια απο τις γυναίκες που πέρασε από οντισιόν για τον συγκεκριμένο ρόλο και κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη ερμηνεία της και αμέσως επιλέχθηκε από τους παραγωγούς.

Ακόμη δεν έχει γνωστή η πλοκή της ιστορίας αλλά σύμφωνα με το “Τhe Wrap” θα δούμε τον έρωτα να ανθίζει στο άσυλο όπου βρίσκεται ο Τζόκερ !

Tσέκαρε και αυτά: