Lady Gaga

Η Lady Gaga είναι το καινούριο πρόσωπο στη νέα καμπάνια του γνωστού οίκου Valentino για το άρωμα που φέρει το όνομα “Voce viva”.

Τα γυρίσματα για την καμπάνια έγιναν στην περίοδο της καραντίνας σε συνεργασία με το δημιουργικό διευθυντή του οίκου, Πιερπάολο Πιτσόλι, στο Los Angeles.

Ο Πιερπάολο αποκαλεί την καμπάνια “εορτασμό της ισότητας”.

Η Lady Gaga στην αρχή του βίντεο της καμπάνιας εμφανίζεται σε ένα δάσος με minimal μακιγιάζ, φορώντας μια κόκκινο δημιουργία του οίκου και τραγουδώντας το “A Shine From Above”, μια επιτυχία από το νέο της δίσκο “Chromatica”.

“Αισθανόμουν δυνατή και ζωντανή, ακούγοντας την ηχώ του εαυτού μου μέσα στο δάσος καθώς τραγουδούσα φορώντας αυτό το φόρεμα. Μου θύμιζε την ελευθερία μου και το πώς κατάφερα να βιώσω τη μαγεία, μια ελευθερία και μαγεία που εύχομαι να έχει ο καθένας” ανέφερε, σε ανακοίνωση Τύπου, η Lady Gaga.

Ο οίκος Valentino επισημαίνει ότι το μήνυμα “My Voice, My Strength” θέλει να προσκαλέσει “τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη φωνή τους για να μοιραστεί τις αξίες τους, τη διαφορετικότητά τους και τα πιστεύω τους”.