Lady Gaga

Οι διάσημες τραγουδίστριες Lady Gaga και Jennifer Lopez πρόκειται να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν την επόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής, ενώ η Jennifer Lopez θα πραγματοποιήσει μια μουσική παράσταση στην ορκωμοσία του Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)


Πέρα από τα μουσικά δρώμενα, στην ορκωμοσία θα συμμετέχουν ακόμη ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία πρώην Νέα Δαφνοστεφής Ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του νέου Αμερικανού προέδρου, το Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ.

Σύμφωνα με την ομάδα του Μπάιντεν, το παραπάνω σχήμα αντιπροσωπεύει τη διαφορετικότητα που επικρατεί στο αμερικανικό έθνος, γεγονός που συμμερίζεται ιδιαίτερα ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α. και στοχεύει στην αποκατάσταση της ψυχής του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden)


Τέλος, ένα από τα βασικότερα θέματα που θέλει να επιλύσει ο Τζο Μπάιντεν είναι να καταφέρει να ορθοποδήσει η χώρα του μέσω του εμβολιασμού του πληθυσμού κατά του κορονοϊού.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και αυτό: Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη γνωστή επιχειρηματία Βαλέρια Χοψονίδου που μπαίνει στο Survivor (pics)