gavalas

Λάκης Γαβαλάς: Ο αγαπημένος σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “ΜεσάΝυχτα” της Ελεονώρας Μελέτης.

Ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την πολυτάραχη ζωή του, τα όσα πέρασε στην φυλακή, τον άγνωστο γάμο του και ότι άλλο hot είχε να πει.

Από την κορυφή στα κάγκελα της φυλακής…Οι αποκαλύψεις του Λάκη για τα όσα πέρασε στις φυλακές.

Οι δηλώσεις του για την φυλακή

«Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Ήταν πολλές φυλακές. Ένα παζλ. Μετά από ένα τρίμηνο (σ.σ προφυλακισμένος) λέω εδώ είμαι, καθόμαστε μέχρι το 18μηνο – γιατί ήμουν όχι φυλακισμένος ακόμη, υπόδικος.

Έκανα τις γυμναστικές μου και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους, ο Φούντας πολλές φορές. »Ξεκίνησα γυμναστικές, διατροφές, ένας μάλιστα συγκελίτης που μαγείρευε πάρα πολύ ωραία στο κελί, αν είχα κάποια περιοδικά ήταν περιοδικά μόδας, τότε μία Vogue που είχα. Οι κατσαρίδες «σωρός».

Ποια θα ήταν ευτυχισμένη να σκοτωθεί με την Vogue; Έκανα κάθε τόσο ένα καλαμπούρι. Προστάτευσα τον εαυτό μου». Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη φυλακή, εργάστηκε στον κήπο: «Έφερα με χρήματα δικά μου λουλουδάκια.Ήμουν σε μια πτέρυγα “υψηλού κινδύνου”, με την έννοια ότι επειδή ήταν κάποιοι γνωστοί άνθρωποι μπορούσε κάποιος να τους επιτεθεί. “Εσύ είχες λεφτά, θα σε σκοτώσουμε ή θα σε πειράξουμε”» .

«Ήμουν μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, τέσσερις στον θάλαμο, οι οποίοι είχαν να κάνουν με οικονομικά και αυτοί. Πέρασαν ο Λαυρεντιάδης, ο Βασίλης με την ηλεκτροδότηση που μεταφέρονταν σε άλλες πτέρυγες. «Μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς, για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας».