Lamborghini.

Οι Lamborghini που κυκλοφορούν σε διάφορες πόλεις του κόσμου καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα όλων καθώς είναι πολύ εντυπωσιακά οχήματα και κοστίζουν πολύ ακριβά! Ωστόσο, μια πολύ περίεργη διαφήμιση έχει γίνει viral και βλέπουμε ένα μοντέλο να σέρνει ένα πανάκριβο όχημα για τις ανάγκες διαφήμισης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελέστατων οχημάτων στο Ντουμπάϊ επέλεξε να κάνει μια πολύ ξεχωριστή διαφήμιση και σε αυτή βλέπουμε το μοντέλο Βερόνικα Μπιέλικ να κρατά ένα σχοινί και να σέρνει μια κόκκινη Lamborghini.

Το μοντέλο από την Πολωνία ανάρτησε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram – όπου και έχει 3,3 εκατομμύρια followers και δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο περπατούσε αλλά και για την ομορφιά της.

Τα σχόλια που δέχτηκε το μοντέλο ήταν άκρως κολακευτικά ενώ το concept ήταν πολύ ιδιαίτερο αφού κανείς δε θα μπορούσε πως ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε να “σέρνεται” αφού αναπτύσει μεγάλες ταχύτητες και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο των γρήγορων αυτοκινήτων.

Οι διαφημίσεις πολλών εταιρειών που διαθέτουν ακριβά αυτοκίνητα έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα όλων και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: