Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι η “έκπληξη” του φετινού Survivor και σε κάθε αγώνισμα τον βλέπουμε να γίνεται όλο και καλύτερος! Κανείς δεν περίμενε πως θα τα καταφέρει τόσο δυνατά, και έτσι κατάφερε να κόψει τον “βήχα” σε πολύ κόσμο που τον αμφισβήτησε!

Είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι καθόλου άγνωστο στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ήταν σε πολλές εκπομπές! Αλλά πλέον, ασχολείται με τον στίβο μάχης του Survivor!

Καθώς περνούν οι μέρες και τον παρατηρούμε όλο και καλύτερα, μας θυμίζει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στον πολιτικό χώρο και πραγματικά η ομοιότητα τους είναι φανερή! Και μην πεις όχι, γιατί πολύ θα με πληγώσεις!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Νάσος Ηλιόπουλος – ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αδέρφια και σου έχουμε δυο εικόνες όπου η ομοιότητα είναι ΦΑΝΕΡΗ!

 

Οι δυο άνδρες μπορεί να μη γνωρίζονται μεταξύ τους (δεν ξέρουμε) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν ποτέ βρεθούν, θέλουμε να τραβήξουν μια selfie και να τους δούμε δίπλα – δίπλα!