Λάπτοπ

λάπτοπ είναι ίσως από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα που μπορεί να βάλεις κάποιος στην καθημερινότητα του διότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από παντού και να το μεταφέρεις χωρίς να νιώθεις πως κουβαλάς παραπάνω βάρος από όσο πρέπει! Κάποιοι, όμως, θέλησαν να πάνε την κατάσταση ένα βήμα παραπέρα!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Δυο YouTubers αποφάσισαν πως έφτασε η στιγμή να δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος φορητός υπολογιστής στον κόσμο και έδειξαν όλη τη διαδικασία που έκαναν έτσι ώστε να τον φτιάξουν και είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Ο Εvan και η Katelyn έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα λάπτοπ το οποίο διαθέτει μια οθόνη 43 ιντσών, έχει ένα τεράστιο πληκτρολόγιο και το έχουν εξοπλίσει με κάρτες γραφικών, και μπορεί να τρέξει πολύ άνετα!

Ζυγίζει 45 κιλά και οι δημιουργοί αντιμετώπισαν πρόβλημα με το τροφοδοτικό διότι χρειάστηκαν τρεις μπαταρίες έτσι ώστε να μπορούν να το φορτίσουν!

Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει όπου θέλει, προφανώς, και δημιουργήθηκε από ξύλο και άλλα υλικά γιατί δε γινόταν να το φτιάξουν από πλαστικό το οποίο επεεργάζεται με ειδικό τρόπο.

Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να αποκτήσουμε κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρουμε αν θα βόλευε!

Τσέκαρε και αυτά: