Λάρι Κινγκ

Οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν έχουν σταματημό, καθώς πριν από λίγες ώρες γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του γνωστού talk show host, Λάρι Κινγκ.

Σύμφωνα με το skynews, ο θρύλος των talk shows έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών στο νοσοκομείο Cedars Sinai στο Λος Αντζελες, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry King (@larrykingnow)

Ο Λάρι Κινγκ είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς έχει περάσει εγκεφαλικό, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα, καρδιακή προσβολή, και η υγεία δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο παρουσιαστής ο οποίος ξεκίνησε την εκπομπή «Larry King Live» το 1985 όπου είχε πάρει συνέντευξη από μεγάλες προσωπικότητες, άφησε την τελευταία του πνοή στην Καλιφόρνια σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στον κόσμο της showbiz.

Tη δεκαετία του ’50 και του ’60 είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία και έκανε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και το 1978 έκανε την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «The Larry King show».

Το 1985 ανέλαβε να παρουσιάσει την εκπομπή «Larry King Live» στο CNN και την ολοκλήρωσε το 2010! Έπειτα συνέχισε να με την εκπομπή «Larry King Now» στην γνωστή πλατφόρμα Hulu.

Ο Λάρι Κινγκ είχε λάβει πολλά βραβεία για τις ραδιοφωνικές του εκπομπές ενώ οι συνεντεέξεις που είχε κάνει έχουν αφήσει εποχή καθώς ήταν ένας άνθρωπος που αντιμετώπιζε τους πάντες με τον ίδιο τρόπο! Δεν τον ένοιαζε αν κάποιος ήταν πολιτικός, τραγουδιστής ή reality star! Είχε το ίδιο ύφος με όλους και οι ερωτήσεις του είχα σκοπό και σημασία.