Las Estrellas

Η σειρά στο Μακεδονία TV Las Estrellas έρχεται και αυτή την εβδομάδα με νέα επεισόδια, που θα σας ξετρελάνουν.

Επεισόδιο 82 Επικίνδυνη ζώνη – Las Estrellas

Η Lucia θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στήθους και από το φόβο της ξεσπάει σε όλους γύρω της. Μόνο η Carla και ο Mariano μένουν δίπλα της και την φροντίζουν. Όλες οι αδελφές επηρεάζονται από το γεγονός. Τελικά η επέμβαση είναι επιτυχής και η Lucia ανακουφισμένη ζητά από το Mariano να μείνει μαζί της. Στο ξενοδοχείο, το πρόβλημα της ημέρας προκύπτει όταν οι γείτονες παραπονιούνται για τα αυτοκίνητα που μπαίνουν και βγαίνουν συνεχώς.

Ο Dany αντιλαμβάνεται ότι η Flor και η Jazmín είναι μαζί και αυτό του χαλάει τη διάθεση.

Η Miranda ευχαριστεί τον Federico για όλα όσα έχει κάνει για εκείνη και κάνουν έρωτα.

Ο Lucho επισκέπτεται την Carla, αλλά απογοητεύεται όταν ανακαλύπτει ότι κοιτάζει μια φωτογραφία του Sebastian, της Lucia και της ίδιας. Η Virginia, βγαίνει μια βόλτα με τον Javo, που καταλήγει σε τσακωμό. Το ίδιο βράδυ όμως εκείνη πάει να τον βρει και φιλιούνται με πάθος.

Η Lucía, η Carla, ο Mariano και ο Lucho τρώνε πίτσα, πίνουν μπύρα και παίζουν παιχνίδια. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, οι δύο αδελφές είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η Lucia την ώρα της ψυχανάλυσης μιλάει για τις φοβίες που πέρασε, για τα λάθη του χαρακτήρα της που θέλει να διορθώσει αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.