Επεισόδιο 83 Αποκαλύψεις – Las Estrellas

Η Carla ξυπνά μετά από εφιάλτη που είδε τον εαυτό της και τη Lucia να πεθαίνουν και να καταλήγουν εκείνη στον παράδεισο και η αδελφή της στην κόλαση. Η Virginia σχεδιάζει να περάσει την Κυριακή με τον Javo, αλλά ανακαλύπτει ότι η Muñeca δεν έχει έρθει για δουλειά στο ξενοδοχείο και τότε πηγαίνει στον Ignacio για να δει μήπως εργάζεται εκεί. Η Virginia και ο Ignacio μαλώνουν. Ο Javo έχει μια πολύ καλή πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό. Ο Mariano τον συμβουλεύει να δεχτεί την πρόταση και να μην αφήνει πότε τέτοιες ευκαιρίες!

Η Flor και η Jazmín αποφασίζουν να περάσουν τη μέρα τους στο εξοχικό της Jazmín για να είναι οι δυο τους. Η Jazmín αποκαλύπτει πράγματα από το παρελθόν της και όλα κυλάνε καλά μέχρι που εμφανίζεται η Elena η πρώην κοπέλα της… Η Flor νιώθει άβολα και παρατηρεί ότι ίσως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα μεταξύ τους.

Η Elisa μαθαίνει για τη χειρουργική επέμβαση της Lucía και πανικοβάλλεται. Η Lucia, η οποία προσπαθεί να αλλάξει στάση τώρα που έφτασε τόσο κοντά στο θάνατο, καλεί τη μητέρα της για φαγητό. Μαζί θα είναι η Carla, ο Mariano και ο Lucho.

Ο πατέρας του Federico τον διώχνει από το σπίτι και ακυρώνει όλες τις πιστωτικές του κάρτες. Ο Federico προσπαθεί να κρύψει το γεγονός από τη Miranda, αλλά τελικά θα της τα πει όλα. Ελπίζει ότι εκείνη θα τον φιλοξενήσει όμως η Miranda θα του μιλήσει ανοιχτά για την ιδέα του, να ζουν μαζί.