Last Christmas

Ένα ζευγάρι το οποίο δεν έχει εντυπωσιαστεί από το πασίγνωστο τραγούδι “Last Christmas” των Wham! και θέλει να ακυρώσει το κομμάτι έτσι ώστε να μην ακούγεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 33χρονη Χάνα και ο σύζυγος της Τόμας Μαζέτι 55 ετών, θέλουν να συγκεντρώσουν μέσω εράνου ένα μεγάλου χρηματικό ποσό με σκοπό να αγοράσουν τα δικαιώματα του τραγουδιού  και να το απαγορεύσουν από παντού.

Ελπίζουν πώς με την αγορά των δικαιωμάτων πώς θα δώσουν τέλος στην κυκλοφορία του “Last Christmas” καθώς το σιχαίονται τα τελευταία 13 χρόναια.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 51.522 λίρες και ελπίζουν πώς θα καταφέρουν να φτάσουν στο στόχο τους.

Η μητέρα τριών παιδιών, μιλώντας με φίλους της είπε πως σιχαίνεται τι τραγούδι και πώς θα έκανε τα πάντα για να σταματήσει να παίζει παντού κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τη dailystar η Χάνα δήλωσε :

“Όταν σπούδαζα ,δούλευα σε ένα καφέ για να μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και ο ιδιοκτήτης του καφέ που ήμουν ετοίμαζε μια πολύ ζεστή χριστουγεννιάτικη σεζόν και είχε δημιουργήσει ένα cd με πολλές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες. Ο ίδιος δε βρισκόταν συχνά στο μαγαζί και δεν έδινε σημασία στους εργαζόμενους οι οποίοι έπρεπε να υποστούν το μαρτύριο του τραγουδιού το οποίο ακουγόταν τουλάχιστον 11 φορές την ημέρα”.

Αυτά είναι προβλήματα θα πούμε εμείς!

Τσέκαρε και αυτά :

The Witcher : Τι θα κάνει ο Χένρι Καβίλ στη σειρά

Θέατρο της Ημέρας: Η παράσταση Rαπτάλικο