Λάστιχα αυτοκινήτων

Τα λάστιχα αυτοκινήτων όπως και των μοτοσικλετών αλλά και των ποδηλάτων, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να τα ελέγχουμε καθώς είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στον σκελετό του οχήματος μας και αν δεν τα φροντίζουμε μπορεί να μας “οδηγήσουν” σε κάποιο ατύχημα καθαυτό δεν το θέλουμε.

Δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ πως ασφάλεια σου είναι πάνω από όλα και πως πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχεις το όχημα σου για να αποφύγεις κακοτοπιές ή μεγάλες ζημιές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πότε όμως πρέπει να αλλάζουμε τα λάστιχα αυτοκινήτων 

#1.Η υπερβολική αστάθεια, και το κακό κράτημα στο οδόστρωμα όταν φρενάρει το όχημα μαρτυρούν πολλά φορές πως πρέπει να τσεκάρεις τα λάστιχα σου και λισως να χρειάζεται αλλαγή.

#2.Όταν οι δείκτες φθοράς του ελαστικού αρχίσουν να πλησιάζουν περισσότερο την επιφάνεια του πέλματος, τότε καταλαβαίνουν οι ειδικοί πως ήρθε η ώρα για αλλαγή.

#3.Όταν τα λάστιχα ξεπερνούν τα πέντε χρόνια χρειάζονται αντικατάσταση. Αλλά υπάρχουν λάστιχα τα οποία είναι σε καλή κατάσταση τα οποία αντέχουν και μπορούν να “κρατήσουν” για ένα χρόνο ακόμη. Ωστόσο, πρέπει να συζητήσεις με τον ειδικό για να σου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Τσέκαρε και αυτά : 

Κριστιάνο Ρονάλντο : Έφτασε τους 500εκ. followers

Συμβουλές για σχέσεις : Η επανασύνδεση με πρώην