Λάζος Μαντικός

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζεται να κάνει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, Λάζος Μαντικός, μέσω της συχνότητάς του ART FM.

 

Ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ, μέσω της εκπομπής του η οποία θα επιστρέψει στα ερτζιανά τον Σεπτέμβριο, θα είναι για μια ακόμη φορά αυτή που θα παίζει δυνατά κάθε Παρασκευή ενώ επιστρέφουμε από τη δουλειά μας προς το σπίτι, όταν θα βρισκόμαστε στο γραφείο ή ακόμα και όταν κάνουμε μια βόλτα και θέλουμε να ακούσουμε ειδήσεις και νέα που πάντα ενδιαφέρουν!

Την περσινή χρονιά, ο Λάζος Μαντικός κατάφερε να μας κρατά ενήμερους με όλα τα τελευταία νέα που απασχολούν την κοινωνία ενώ με αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών, μας έφτιαχνε τη διάθεση.

Με μια νέα ματιά, με φρέσκια άποψη και με φωνή που προκαλεί όμορφες εικόνες στο μυαλό, ο Λάζος Μαντικός θα μας αλλάξει τα απογεύματα μας και ανυπομονούμε να τον ακούσουμε!

Εξάλλου, ξέρει πολύ καλά πως να φέρνει τις ειδήσεις που ζητάς στο “τραπέζι” αφού είναι καθημερινά στις επάλξεις μέσω της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” και με τον τρόπο του ενημερώνει τον κόσμο!

Οπότε, ξέρεις πως η αγαπημένη σου συνήθεια πλησιάζει και πρέπει να είσαι για όλα προετοιμασμένος/η γιατί έχει να μας πει πολλά!

Τσέκαρε και αυτό : Η αγαπημένη ραδιοφωνική συνήθεια επιστρέφει με τον Λάζο Μαντικό!