Αυτοκίνητα

Το leasing ολοένα και κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα κι ενώ μέχρι τώρα αυτή η μέθοδος ήταν διαδεδομένη μόνο στο εξωτερικό, πλέον έχει έρθει για τα καλά και στην Ελλάδα.

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα που παρέχουν υπηρεσίες leasing είναι η leaseplan.

Στην ουσία όταν κάποιος επιλέγει το leasing στην ουσία μισθώνει ένα αυτοκίνητο, πληρώνοντας ένα μηνιαίο κόμιστρο, αλλά το αυτοκίνητο αυτό δεν γίνεται δικό του εκτός εάν το επιλέξει ο ίδιος. Ωστόσο, είναι απαλλαγμένος από άλλες υποχρεώσεις, όπως ασφάλειες, σέρβις κτλ.

Με το leasing, το αυτοκίνητο δεν σας ανήκει. Απλώς πληρώνετε για να το χρησιμοποιείτε για ορισμένο χρονικό διάστημα. Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει συντήρηση, ασφάλιση, επισκευές, τέλη κυκλοφορίας και αλλαγή ελαστικών. Το μόνο πρόσθετο κόστος που βαρύνει εσάς; Το καύσιμο.

Επομένως, με το leasing ένας πολίτης έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο για όλο το χρόνο. Επίσης, το αυτοκίνητο έχει πλήρη συντήρηση, κάλυψη τυχών επισκευών αλλά και οδική βοήθεια.

Ένα αυτοκίνητο μπορεί να μισθωθεί με διάφορους τρόπους όπως με διάφορα συμβόλαια από 36 έως και 60 μήνες, ενώ το μίσθωμα εξαρτάται από το είδος του μοντέλου και την χρονολογία του αυτοκινήτου.