LeBron James

Ο LeBron James είναι επίσημα ο “βασιλιάς” του ΝΒΑ καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του σπουδαίου μπασκτεμπολίστα, Καρίμ Αμπντούλ Τζαφάρ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O μεγάλος μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται με τη φανέλα των Λέϊκερς κατάφερε να κάνει ένα ολόκληρο γήπεδο “ώπα” με υπό που κατάφερε και στο Twitter έγινε πανικός καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός και ο κόσμος “υποκλίθηκε ” στο ταλέντο του.

Στο παιχνίδι με τους Θάντερ κατάφερε να δείξει για μια ακόμη φορά πως είναι αυτός που πρέπει να βρίσκεται στην κρυφή του ΝΒΑ και ο κόσμος σταματούσε να φωνάζει το όνομα του.

 

Ποιος είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς

Ο LeBron James είναι αμερικανός καλαθοσφαιριστής, γεννημένος το 1984 και είναι παίκτης την Λέικερς. Έχει καταφέρει να πάρει δυο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες, να πάρει τέσσερα πρωταθλήματα, έχει λάβει τέσσερις φορές των τίτλο του MVP σε τελικούς και τα επιτεύγματα του είναι πολλά στο παρκέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ και τα συμβόλαια του χαρακτηρίζονται ως “χρυσά” καθώς είναι ακριβοπληρωμένος.

Έχει αγωνιστεί για τους :

  • Κλίβελαντ Καβαλίερς
  • Μαϊάμι Χιτ
  • Κλίβελαντ Καβαλίερς
  • Λος Άντζελες Λέικερς

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, εκτός από περίφημος παίκτης ασχολείται πολύ ενεργά με τη φιλανθρωπία και προσπαθεί να κάνει καλό με τον δικό του τρόπο στον κόσμο.

Θεωρείται πρότυπο για πολλά νέα παιδιά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram όπου και τον ακολουθούν 144 εκ. άνθρωποι από όλο τον πλανήτη και εκείνος του δείχνει τη κάνει στην καθημερινότητα του αλλά και τις δράσεις του.

Πολλές είναι οι γυναίκες που θα ήθελαν να είναι στο πλευρό του αλλά εκείνος επιλέγει να κρατά όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τσέκαρε και αυτά: