Λένα Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, υπόσχεται και αυτό το καλοκαίρι, να μας χαρίσει, όμορφες και μοναδικές στιγμές.

 

Το μουσικό της «ταξίδι», με τίτλο «Ένα καλοκαίρι γεμάτο στιγμές», ξεκινάει από την Καρδίτσα, όπου την Πέμπτη 28 Ιουλίου, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, θα δώσει μία μοναδική συναυλία, στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου!

Η ερμηνεύτρια-φαινόμενο, όπως έχει χαρακτηριστεί, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ήθος της, και να καθιερωθεί με την μουσική της ταυτότητα, μαζί με την ομάδα της, έχουν ετοιμάσει κάτι πρωτόγνωρο, που θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει!

Με μοναδικές εμφανίσεις σε επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας, η Λένα Ζευγαρά, είναι πανέτοιμη να δώσει τον μουσικό παλμό, σε ένα καλοκαίρι «γεμάτο στιγμές», μαζί της!

Κάθε σταθμός και μία ξεχωριστή εμπειρία,που δεν θες να χάσεις! Η προπώληση εισιτηρίων, έχει ξεκινήσει ήδη, στο www.ticketservices.gr και στο https://www.ticketservices.gr/event/lena-zevgara/!

Διανύοντας μία άκρως δημιουργική, καλλιτεχνική περίοδο, εκτός των συναυλιών της, ανανεώνοντας πρόσφατα, και το συμβόλαιό της, με την Panik Records, η Λένα Ζευγαρά, μπαίνει στο στούντιο ηχογράφησης, για να μας χαρίσει, νέα τραγούδια, διαφορετικά ακούσματα,  που θα προκαλέσουν, μεγάλη μουσική αίσθηση αλλά και την έκπληξη, που κανείς δεν έχει φανταστεί!

Τσέκαρε κι αυτό:

Συνταγές ομορφιάς : Πώς να φτιάξεις toner