Λέων 2021

Λέων 2021: Για άλλη μία φορά ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης με ένα βίντεο στο youtube κάνει αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα για το νέο έτος και μας αποκαλύπτει όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε.

Η είσοδος του Κρόνου στον  Υδροχόο θα σας δώσει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις αποφάσεις που πήρατε το 2020, αλλά και να διώξει από πάνω σας όλα εκείνα που δεν πήγαν καλά. Ωστόσο, με τη βοήθεια του Δία επίσης στον Υδροχόο θα αναγκαστείτε το νέο έτος να αντιμετωπίσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που μέχρι τώρα κάνατε ότι δεν υπήρχαν ή φοβόσασταν.

Το 2021 για τον Λέων 2021 κρίνεται ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και σημαντικό έτος, αφού θα κληθείτε να λάβετε σοβαρές και ρεαλιστικές αποφάσεις κυρίως στον κοινωνικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα.

Πρέπει να λάβετε τις σωστές πρωτοβουλίες για να προχωρήσετε μπροστά και να δεσμευτείτε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας για να κάνετε το επόμενο βήμα, χωρίς να περιμένετε τις υποδείξεις των άλλων.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα σας καλέσει ξανά να βάλετε στη σωστή πορεία θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας και τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα ακόμα και τώρα. Γενικά είναι ένα έτος που σας δίνεται η δυνατότητα να διορθώσετε ότι δεν κάνατε το 2020 και θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τα οικονομικά σας.

Στον εργασιακό τομέα θα πρέπει να ξέρετε ότι θα προκύψουν ευκαιρίες αλλά πάντα να θυμάστε ότι θα υπάρχουν στο δρόμο σας και παγίδες.

Για τον Λέων 2021 το νέο έτος θεωρείται μία νέα εποχή για εσάς σε σχέσεις και καριέρα. Ο ρεαλισμός και η ικανότητά σας να κρίνεται σωστά θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο σε αυτούς τους δύο τομείς.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στην ψυχολογία σας και στα συμφέροντά σας, αφού ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς μπορεί να σας ωθήσει σε επικίνδυνες αποφάσεις που πρέπει να αποφύγετε.

Να ξέρετε επίσης πως κατά τη διάρκεια των εκλείψεων θα ενταθεί η νευρικότητά σας, αλλά και οι αντιξοότητες που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Τέλος, ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σας υποχρεώσει να κάνετε αλλαγές στην καριέρα και για αυτό δεν θα λείψουν από τη ζωή σας οι ξαφνικές αναποδιές και τα αιφνίδια γεγονότα. Αλλά να θυμάστε ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος να σας βοηθάει τη δύσκολη στιγμή.

Να θυμάστε ότι τα λάθη το 2021 θα σας ακολουθούν και την επόμενη χρονιά.