Λέων 2022

Ζώδια 2022: Ο ΛΕΩΝ 2022 του πρώτου δεκαημέρου από την αρχή της χρονιάς θα συνειδητοποιήσει πως η χρονιά αυτή θα είναι απίστευτα δημιουργική, όπου θα λυτρωθείτε από όλα αυτά που σας βασάνιζαν τόσα χρόνια πριν.

Θα έχετε τρομερές ευκαιρίες αυτή τη χρονιά και θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά και να πετάξετε πίσω ότι σας ενοχλούσε μέχρι τώρα. Αυτή τη χρονιά θα χαμογελάτε μετά από τα τελευταία βασανιστικά δύο χρόνια. Τους πρώτους δύο μήνες θα έχετε μεγάλη οικονομική βοήθεια και θα βρείτε σημαντικές λύσεις και στα επαγγελματικά σας.

Τα πράγματα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο όπου θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Κυριολεκτικά είναι μία περίοδος που θα μπορείτε να κάνετε πράξη οτιδήποτε κι αν σκεφτείτε, ενώ θα έχετε μεγάλη εύνοια σε νομικές υποθέσεις, ταξίδια, θέματα σπουδών, επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και όμορφες διαπροσωπικές σχέσεις.

Προς τα τέλη Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι σας την οικογένειά σας, όπου θα υπάρξουν σοβαρές αναταραχές μέχρι και σοβαρές βλάβες.

Ο ΛΕΩΝ 2022 του δεύτερου δεκαημέρου για τα ζώδια 2022 θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Θα έχετε μία οικονομική βοήθεια μετά τον Φεβρουάριο, αλλά και εσείς θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ηρεμήσετε από προβλήματα του παρελθόντος.

Ωστόσο, η επιρροή που έχει ο πλανήτης Ουρανός στο δικό σας δεκαήμερο θα δημιουργεί μεγάλες εντάσεις και προβλήματα και να πρέπει να δείχνετε μεγάλη προσοχή. Θα κινδυνεύσετε με χωρισμούς, εάν κάνετε οικονομικά ανοίγματα και φυσικά μεγάλες επαγγελματικές ανατροπές που θα σας ταράξουν.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε και περί τα τέλη Απριλίου όπου θα δείτε μεγάλα θέματα να προκύπτουν με την καριέρα σας.

Ωστόσο, σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν την κατάλληλη στιγμή, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να βρείτε ένα πρόσωπο στον αισθηματικό τομέα που θα σας συναρπάσει.

Ο ΛΕΩΝ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μία σχετικά καλύτερη χρονιά από εκείνη του δευτέρου δεκαημέρου. Θα έχετε μία σημαντική οικονομική επιτυχία μετά τον Μάρτιο, όπου θα δείτε και μεγάλη επαγγελματική καταξίωση.

Μετά τον Μάρτιο θα δείτε πως έχετε την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα και να κάνετε τα επαγγελματικά εκείνα βήματα που θα δώσουν μία γενική ώθηση στη ζωή σας.

Ωστόσο, μετά τις 13 Μαρτίου και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε χωρισμούς, αποστασιοποίηση στις σχέσεις σας και άγριους καυγάδες τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε συναδελφικό επίπεδο.

Για εσάς ο Ποσειδώνας θα σας δώσει οικονομική ώθηση, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ξεμυαλίσει γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Ίσως από τον Οκτώβριο και μετά να σας προκύψει ένα οικογενειακό θέμα που θα σας στεναχωρήσει.