Λέων 2023

Ο Λέων 2023 είναι από τα ζώδια 2023 που θα έχει μία εξαιρετική χρονιά σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως στον ερωτικό τομέα που θα έχουν πολλές ευκαιρίες.

Μέσα στη χρονιά ο Λέων 2023 θα έχει πολλές ευκαιρίες και θα εξαρτηθούν πολλά από τα ερωτικά ταιριάσματα με τα υπόλοιπα ζώδια του αστρολογικού χάρτη.

Εάν θέλετε μία σταθερή σχέση αυτή μπορεί να συμβεί μόνο με έναν Κριό, ενώ ο μεγάλος έρωτας θα έρθει από έναν Υδροχόο.

Ωστόσο, εάν βρεθεί μπροστά στο δρόμο ενός Λέοντα ένας Αιγόκερως τότε θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτό που θα περιγράφει την κατάσταση είναι το “ούτε κρύο ούτε ζέστη”. Βέβαια εδώ θα πρέπει να προσέχετε εάν βρεθεί μπροστά σας ένας Σκορπιός που τότε θα πρέπει να το αφήσετε καλύτερα.

Ο Λέων 2023 θα είναι από τα ζώδια 2023 που εάν συναντήσετε έναν Παρθένο τότε θα υπάρξει μεγάλο ερωτικό πάθος.  Σε περίπτωση ενός “συναδέλφου” επίσης Λέοντα τότε δεν αποκλείεται να προκύψει μία ελεύθερη σχέση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτό που πρέπει να προσέχετε στον ερωτικό τομέα για το νέο έτος είναι να μην προσεγγίσετε έναν Ταύρο γιατί τότε θα πληγωθείτε.

Με έναν Ιχθύ θα πρέπει να ξέρετε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνεται φίλοι και τίποτε άλλο. Αυτό που σίγουρα που ο Λέων 2023 δεν θα περίμενε ποτέ από το νέο έτος είναι πως θα κάνει το ιδανικό σεξ με έναν Καρκίνο.

Περίεργο συνδυασμό θα έχετε και με έναν Τοξότη, με τον οποίο περιέργως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μία ρομαντική σχέση. Όσον αφορά εκείνους που θέλουν να παντρευτούν, αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν έρθει στη ζωή σας ένας Ζυγός.

Τέλος για όσους από εσάς επιθυμούν μία επανασύνδεση τότε ο ιδανικός συνδυασμός είναι ένας Δίδυμος.

Τσέκαρε κι αυτό:

Trannos : Νέο Τραγούδι και Music Video