Λέων 2023

Λέων 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους αυτή τη νέα χρονιά και μάλιστα θεωρείστε από τους τυχερούς.

Ο Κώστας Λεφάκης 2023 έρχεται με νέες προβλέψεις και οι Λέοντες από την ταλαιπωρία των τελευταίων δυο ετών θα περάσουν σε μία άλλη εποχή! Έτσι το νέο έτος θα σας βρει ταλαιπωρημένους αλλά μέσα σας θα καίει η σπίθα της αισιοδοξιάς πως κάτι θα αλλάξει. Το γεγονός ότι ο Κρόνος θα φύγει από τον Υδροχόο θα σας προκαλέσει μία τάση να φύγετε μακριά από οτιδήποτε σας προβληματίζει και σας αγχώνει.

Το γεγονός επίσης πως ο Δίας θα μπει στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου θα σας βοηθήσει να έχετε μία χρονιά γεμάτη εύνοια και τύχη σε σχέση με τα άλλα ζώδια 2023. Η τακτική σας γενικά στη ζωή θα αλλάξει αυτή τη χρονιά και αυτό θα έχει θετική επίπτωση τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο επαγγελματικός σας τομέας αναμένεται να ανασυγκροτηθεί αυτή τη χρονιά και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους και τα όνειρά σας.

Ο Λέων 2023 θα καταφέρει να φέρει σε ισορροπία τον εαυτό του σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους και να θέτετε τα όρια σας. Αυτό μπορεί να σας ξενίσει λίγο, αλλά στη συνέχεια θα σας γεμίσει με έναν τεράστιο ενθουσιασμό. Σε αυτό το μοτίβο θα ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας, που θα αποφασίσετε να τα τακτοποιήσετε, αλλά και να επενδύσετε ή να αξιοποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ο Δίας από τον Ταύρο αναμένεται να σας βοηθήσει σημαντικά να πάρετε πρωτοβουλιές και στον αισθηματικό τομέα και εσείς θα γίνετε πιο διεκδιτικοί, αλλά και συγχρόνως και πιο τρυφεροί.

Ο Λέων 2023 θα είναι από τα ζώδια 2023 ποπυ θα καταφέρουν να έχουν έναν θετικό απολογισμό τη νέα χρονιά. Το μόνο μελανό σημείο είναι η περίοδος με τις εκλείψεις όπου τότε θα πληγεί ο ψυχισμός σας και ίσως και η υγεία σας με ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Έλον Μάσκ :Το όνομα του έγινε τατουάζ