Λέων 2023

Λέων 2023: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα εντός του νέου έτους πως η ενέργεια αλλάζει και πλέον και εσείς.

Θα σταματήσει να βρίσκεται ο Κρόνος στον Υδροχόο και αυτό θα σταματήσει να σας πιέζει. Θα ξεκαθαρίσετε το πρώτο τρίμηνο του 2023 φιλικές και ερωτικές σχέσεις όπως και το 2022, αλλά μετα τον Μάρτιο αναμένεται να βγάλετε μία κραυγή ανακούφισης.

Έτσι λοιπόν θα νιώσετε ξαφνικά πιο νέοι, πιο ελαφριοί και θα σταματήσετε να νιώθετε αυτό το βάρος των προηγούμενων ετών. Ο Λέων 2023 θα νιώσετε πως ξεπερνάτε και τα βάρη του παρελθόντος και με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει νέες ανατροπές σε θέματα καριέρας και σπιτιού.

Μεγάλη ανάσα από τον Δία που θα σας επηρεάζει στα επαγγελματικά και στο χώρο της εικόνας σας. Μπορεί να μην είστε από τα τρομερά πριμοδοτημένα ζώδια αλλά θα έχετε ευκαιρίες σοβαρές στην καριέρα σας, έτσι ώστε τα πράγματα να αλλάξουν και να πάνε εκεί που θέλετε εσείς.

Η αναγνώριση επίσης θα σας χτυπήσει την πόρτα. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές και θα υπάρξουν απώλειες. Απώλειες μπορεί να είναι μία χαλασμένη σχέση που πρέπει να λυθεί για να βρείτε τον εαυτό σας. Ο Πλούτωνας φέρνει τη μετάλλαξή σας αλλά μέσα από κρίσεις.

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται πέντε μήνες στο ζώδιο σας θα φέρει τύχη στα ερωτικά σας και τα οικονομικά σας κυρίως μέσα στους μήνες του καλοκαιριού. Αυτό μπορεί να σας φέρει έναν αέρα ανανέωσης, αλλά και πάλι θα πρέπει να θυμάστε πως παρά τα κάποια θετικά δεν μπορείτε να θεωρηθείτε από τα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Τσέκαρες κι αυτό:

Καρκίνος 2023: Προβλέψεις για το νέο έτος 2023

Νίκος Κοκλώνης : Τι είπε στο Happy Day