Λέων Αύγουστος

Λέων Αύγουστος: Από όλα τα ζώδια εσείς δεν θα μείνετε σε ησυχία τον Αύγουστο αφού οι υποχρεώσεις και οι διασκεδάσεις θα είναι τόσες που δεν θα ξεκουραστείτε.

Ο Λέων Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα ζήσει μία μοναδική περίοδο όπου θα δείτε πολλά όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Μία περίοδος δόξας και επιτυχίας και νέων πραγμάτων στη ζωή σας.

Θα καταφέρετε να ανανεώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα είστε τρομερά χαρούμενοι ενώ θα πάρετε πίσω χρήματα που ίσως σας χρωστούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, να ξέρετε ότι πρέπει προς τα τέλη του μήνα να προσέχετε τυχόν οικονομικές απώλειες.

Οποιος βρεθεί μπροστά σας σαν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας δρώμενα τότε αυτός θα κατατροπωθεί. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις.

Ο Λέων Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσετε ότι ξεπερνάτε τα προβλήματά σας και νιώθετε πολύ δυνατοί. Ξαφνικά αποκτάτε στόχους στη ζωή σας και θα μπορέσετε να λύσετε και οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν καιρό τώρα.

Έρωτες και γιατί όχι και η δημιουργία μίας σχέσης ίσως να βρεθεί μπροστά σας μέχρι τα τέλη του μήνα. Για τους δεσμευμένους όμως θα πρέπει να προσέχετε γιατί δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και ένας χωρισμός.

Οποιαδήποτε διένεξη με πρόσωπα της οικογένειάς σας να ξέρετε πως μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση πρόσκαιρα.

Ο Λέων Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει από την αρχή του μήνα να προσέχει τα πισώπλατα μαχαιρώματα και ενώ έχετε όλες τις προοπτικές για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αυτές οι συμπεριφορές θα σας καθυστερήσουν. Οικονομικά θα έχετε έναν ήσυχο μήνα, αλλά τις τελευταίες ημέρες ίσως προκύψουν έξοδα απρόοπτα.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται να έρθουν στη ζωή σας, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν αποκλείται να έρθει στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα σας στιγματίσει συναισθηματικά. Μπορεί η αρχή να φαίνεται απαγορευτική με αυτό τον άνθρωπο, αλλά στη συνέχεια έχετε όλα τα εχέγγυα για κάτι όμορφο και σταθερό.

Τσέκαρε κι αυτό:

Νέες ταινίες : Δυο έργα με τον Ράιν Γκόσλινγκ