Λέων Γιοχάη

O Λέων Γιοχάη είναι ένας επιχειρηματίας ο οποίος διαθέτει ένα ανεπιτήδευτο coolness το οποίο δεν μπορείς να αγνοήσεις αν είσαι από αυτούς που βλέπουν κάθε Παρασκευή το επιχειρηματικό ριάλιτι “Dragon’s Den” και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κλείσει επενδύσεις είναι εντυπωσιακός γιατί ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει και τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματιες που ζητούν συνεργασία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός επιχειρηματίας που ειδικεύεται κατά βάση στην τεχνολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν έχει άλλες δραστηριότητες – έχει επιλέξει να είναι “under the radar” που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και δε θέλει να απασχολεί πολύ με την προσωπική του ζωή! Είναι γνωστό πως έχει μια κορούλα την οποία υπερλατρεύει αλλά δε θέλει να δίνει αφορμές για να ασχολούνται τα ΜΜΕ με όσα κάνει εκτός επιχειρήσεων.

Σε ένα Q&A που έγινε στην επίσημη σελίδα του “Dragon’s Den” στο Instagram, ο Λέων Γιοχάη απάντησε σε διάφορα ερωτήματα και μέσω αυτών αποκαλύφθηκαν κάποια basic πράγματα τα οποία δε γνωρίζαμε.

Τι μάθαμε λοιπόν :

  1. Ο επιχειρηματίας έχει αδυναμία στον καφέ εσπρέσο
  2. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει κατάσκοπος
  3. Την τελευταία του μέρα σε αυτό τον πλανήτη θα ήθελε να τρώει πίτσα
  4. Ένα από τα κρυφά του ταλέντα είναι πως ξέρει να παίζει πιάνο!
  5. Το πιο παράξενο πράγμα που έχει φάει είναι στην Κίνα και δεν μπορεί να το περιγράψει
  6. Πιστεύει πως τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία
  7. Αν ήταν κάποιος ήρωας, θα ήθελε να είναι ο Ζούπερμαν (κάνει πλάκα)
  8. Το πρωί ξυπνά στις 8!
  9. Δε θα αποχωριζόταν ποτέ το σκυλάκι του, Λάνα και την κόρη του!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ απλός και απλά του αρέσει να περνά όμορφα τη ζωή του, όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του!

Τσέκαρε και αυτά: