Λέων Γιοχάη

Ο Λέων Γιοχάη είναι ένας από τους 5 dragons που βλέπουμε στο γνωστό ριάλιτι επιχειρηματικότητας Dragon’s Den και έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του διότι θέλει να κάνει επενδύσεις πάνω σε πράγματα τα οποία τον ενδιαφέρουν καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να βλέπει πρωτοπορία και όχι καταστάσεις που απλά θυμίζουν αντιγραφές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έχοντας στη φαρέτρα του απίστευτες επιχειρηματικές και τεχνολογικές γνώσεις, ο Έλληνας επιχειρηματίας κάνει μια ιδιαίτερη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει ένα “κρυφό πάθος” το οποίο ανακαλύψαμε μέσω του Instagram και το ταλέντο.

Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες στους κύκλους των επιχειρηματιών και δεν έχει σταματήσει να μετρά πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leon Yohai (@leonyohai)

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε το 1974 και από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα κάνοντας πράγματα τα οποία μπορεί να φαινόταν “κόντρα” αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Έχοντας σπουδάσει οπτομετρία είχε πολύ “καλό μάτι” για να αναγνωρίζει τις σωστές ευκαιρίες και η τεχνολογία ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Στην “κατοχή” του έχουν περάσει πολλές εταιρείες και έχει κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να τις πουλήσει και να βγάλει πολλά χρήματα! Χρήματα τα οποία του έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή και πολλά ταξίδια γύρω στον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leon Yohai (@leonyohai)

Ασχολείται με τα bitcoin και έχει δημιουργήσει μια “φάρμα φιλοξενίας μηχανών” στο Καζακστάν όπως μέσω αυτής ο στόχος είναι να ανακαλυφθούν τα τελευταία 3.200.000 bitcoin που είναι κρυμμένα.

Το Instagram και το “κρυφό πάθος”

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες όπου ποζάρει πάνω σε σκάφος αλλά και από τη Μύκονο που φέρεται να είναι ένα από τα αγαπημένα του νησιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leon Yohai (@leonyohai)

Ωστόσο, η πρώτη του ανάρτηση είναι μια στιγμή όπου παίζει αρμόνιο και τραγουδά, και αυτό φαίνεται να είναι το “κρυφό πάθος” του.

Τσέκαρε και αυτά :