Λέων Ιούλιος

Λέων Ιούλιος: Σημαντικά γεγονότα έρχονται και εσείς θα είστε ένα από τα ζώδια που θα συνταραχθούν από τις μαζικές εξελίξεις του μήνα.

 

Ο Λέων Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία στιγμή να αποχαιρετίσετε το παρελθόν σας και να δώσετε ένα τέλος σε επαφές με ανθρώπους που δεν μπορούν πλέον να σας προσφέρουν. Μέσα από την ένταση που έχετε είναι αναπόφευκτο να έρθετε σε ρήξη με πολλα πρόσωπα.

Έρχονται επιτυχίες επαγγελματικές, αλλά συγχρόνως δεν αποκλείεται να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας και μάλιστα κάποια από αυτά θα τα κρατήσετε κρυφά από τους άλλους.

Σημαντικές δυνατότητες με νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στα οικονομικά σας.

Ο Λέων Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα μπορέσετε να κάνετε ωραία πράγματα στη ζωή σας. Ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σας και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα έτσι ώστε να μην έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα που δεν αξίζουν.

Θα μπορέσετε να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή σας. Νέες συναντήσεις και επαφές που θα σας χαρίσουν χαρά και αναζωογόνηση. Σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικές, ενώ έρχονται αποκαλύψεις μέσα από εντάσεις.

ο Λέων Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε οτι θα αναζωογονηθείτε μέσα από επιτυχίες. Επαγγελματικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ενώ έρχεται μία σημαντική γνωριμία. Απογοητεύσεις μπορεί να υπάρξουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Θα έχετε βοήθεια για να βγάλετε χρήματα αλλά και να κερδίσετε επαγγελματικά σε ζητήματα που ούτε καν θα το πιστεύατε. Πιέσεις θα έχετε ειδικά εάν σπαταλήσετε τα χρήματά σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Συμβουλές μακιγιάζ : Τα tips της Kendall Jenner