Λέων Ιούνιος

Λέων Ιούνιος: Από τα πιο βασανισμένα ζώδια του αστρολογικού χάρτη φαίνεται πως τον Ιούνιο βλέπουν επιτέλους λίγο φως στο σκοτεινό τους τούνελ.

Ο Λεών Ιούνιος του πρώτου δεκαήμερου θα δείτε πως δεν θα έχετε σοβαρά προβλήματα πια και θα επικρατήσει σιγά σιγά μία ηρεμία. Η λέξη κλειδί είναι απελευθέρωση από οτιδήποτε σας έχει μαυρίσει τη ζωή μέχρι τώρα.

Νιώθοντας μεγάλη δύναμη και καλή ψυχολογία θα δείτε πως θα δημιουργηθούν προοπτικές τρομερές σε όλα τα μέτωπα. Ο έρωτας φαίνεται πως σας χτυπάει την πόρτα και μάλιστα δεν αποκλείονται και κρυφοί έρωτες και μυστικές περιπτύξεις. Δεν αποκλείεται για όσους έχασαν μια σχέση άδοξα να ξαναθερμανθεί αυτή η κατάσταση.

Η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο και αποκτάτε έναν νέο ευρύ κύκλο με γνωριμίες και επαφές.

Ο Λέων Ιούνιος του δεύτερου δεκαημέρου θα δει πως θα αρχίσει να περνάει καλά επιτέλους στη ζωή του. Θα συνειδητοποιήσετε πως αρχίζει πλέον μία περίοδος ευχάριστων γεγονότων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εξαφανίζονται οι δυσκολίες.

Θα δείτε πως τον Ιούνιο έρχονται επανασυνδέσεις που θα είναι και σημαντικές μάλιστα, ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πιθανά χρέη ή οικονομικές εκκρεμότητες. Κοντά στις 11 Ιουνίου δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα γεγονός που αφορά συμβολαιογράφο.

Βέβαια θα υπάρξουν και κρίσεις στα επαγγελματικά, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε τη στάση σας, ενώ θα συνειδητοποιήσετε άνθρωποι που είτε σας λένε ψέματα είτε κρυφούν κρυμμένα γεγονότα.

Ο Λέων Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα καταφέρετε να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε έτσι ώστε να κλείσει χαμένους κύκλους και να ξεφύγετε από τη μιζέρια. Θα ζήσετε πιο χαλαρές στιγμές, ενώ θα βρείτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

Βέβαια να θυμάστε πως και αυτός ο μήνας θα έχει ανατροπές και για αυτό θα πρέπει να είστε οργανωμένοι κυρίως όσον αφορά σε υποθέσεις με τον νόμο. Προσοχή χρειάζεται και ο τομέας των χρημάτων.

Μετά τις 15 Ιουνίου αναμένεται στη ζωή σας κάτι θυελλώδες ερωτικό με μία νέα γνωριμία, αλλά δεν προβλέπονται επανασυνδέσεις.

Τσέκαρε κι αυτό:

Καρκίνος Ιούνιος: Οι προβλέψεις για τον Ιούνιο του 2022