Λέων Μάρτιος

Λέων Μάρτιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια 2023 που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε να συντελούνται αλλαγές και να έχετε μία ωραία ενέργεια.

Ο Λέων Μάρτιος με αφορμή την μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθείς θα δείτε πως θα αλλάξει η κατάσταση και ο τρόπος που διαχειρίζεστε κυριώς τα οικονομικά σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ξεκινήσετε από τον Μάρτιο να κάνετε καλύτερο κουμάντο με τα έξοδά σας.

Να θυμάστε πως όσο καλύτερα τα έχετε οργανωμένα τα οικονομικά σας και κυρίως κάρτες, δάνεια κτλ, τόσο πιο ήρεμοι και με καλή διάθεση θα είστε.

Από τα μέσα του μήνα και μετά θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οποιαδήποτε επαφή έχετε ή συνάντηση κυρίως με φίλους και γνωστούς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρών αντιπαραθέσεων.

Ο Λέων Μάρτιος θα νιώσει αρκετά καλύτερα τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα όπου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ανάλαφρες στιγμές και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, αλλά και ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει.

Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα, ενώ θα πρέπει σίγουρα οτιδήποτε σχέδιο έχετε στο κεφάλι σας να μην το κοινοποιείται έτσι ώστε να μην διαρρεύσει.

Θα έχει ο Λέων Μάρτιος την ευκαιρία αυτό το μήνα να κάνει νέες γνωριμίες και θα μπορέσετε να κάνετε ιδιαίτερα καλή εντύπωση σε εκείνο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μάλιστα, μία γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως οικεία και να σας μαγέψει.

Τσέκαρε κι αυτό: