Λέων Σεπτέμβριος

Λέων Σεπτέμβριος: Από τα ζώδια που θα δουν να γυρνάνε όλα τούμπα είστε εσείς, αλλά αυτή η τούμπα θα σας αλλάξει προς το καλύτερο.

 

Ο Λέων Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσει πως ήρθε λίγο η ώρα να χαλαρώσει από όσα τράβηξε μέσα στο καλοκαίρι. Θα πάρετε ένα σημαντικό μήνυμα με μίά είδηση που περιμένατε πάρα πολύ καιρό! Εξελίξεις σημαντικές και ευνοϊκές έρχονται για τα οικονομικά σας.

Περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά και να δημιουργήσετε σημαντικές προοπτικές στη ζωή σας. Ευνοούνται μικρά πολύ ευχάριστα ταξιδάκια. Κλείνετε πολλά δύσκολα κεφάλαια.

Θεωρείται μία περίοδος σαν να γίνεται μία έκλειψη. Οτιδήποτε δύσκολο διαλύεται και καταστρέφεται, αφού πλέον θα έχετε τη δυνατότητα μιας σημαντικής συμφωνίας ειδικά εάν πρόκειται για το εξωτερικό.

Ο Λέων Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα καταφέρει να πάρει χρήματα από κάπου που μέχρι τώρα τα ξέρατε πως είναι σχεδόν χαμένα. Σημαντικό διάστημα για νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται και ένας έρωτας.

Το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ξεκούραστο για εσάς και θα έχετε νέες επαγγελματικές επιτυχίες. Ένα διάστημα που θα μπορέσετε να χτίσετε νέα πράγματα στη ζωή σας. Επαγγελματική αναγνώριση έρχεται, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία μετακόμιση. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις για εσάς τους δεσμευμένους.

Ο Λέων Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχει οποιαδήποτε σοβαρή οικονομική δοσοληψία. Θα νιώσετε πιο άνετα και θα έχετε σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές εξελίξεις. Μεγάλες προοπτικές ανοίγονται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ψυχολογία σας.

Γεγονότα και πρόσωπα που σας έχουν πληγώσει θα τα βρείτε μπροστά σας ξανά για να λύσετε αυτά τα ζητήματα μία και έξω. Δύσκολα κεφάλαια τελειώνουν στη ζωή σας και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ξανά τη ζωή σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Πυρηνικός πόλεμος: Τι θα συμβεί εάν γίνει