Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κατάφερε να εδραιωθεί στον χάρτη της παγκόσμιας showbiz όταν πρωταγωνίστηκε στην ταινία “Τιτανικός” και όλα τα κορίτσια ήταν ερωτευμένα με τον “Τζακ” ο οποίος δεν κατάφερε να ανέβει στη σανίδα και να φύγει με τη Ρόουζ από το σοκαριστικό ναυάγιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να γνώρισε την απόλυτη επιτυχία με την ταινία, αλλά μια αποκάλυψη ου βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας μας δείχνει πώς κάποιες φορές είναι καλό να ακούμε τους ανθρώπους που ξέρουν το “κάτι παραπάνω”.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “Τιτανικός”, Τζέιμς Κάμερον αποκάλυψε πώς ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία και χρειάστηκε να τον πείσει έτσι ώστε να συμμετάσχει.

“Δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει. Έπρεπε πραγματικά να τον πιάσω από το χέρι για να παίξει στην ταινία. Δεν ήθελε να το κάνει. Σκεφτόταν ότι ήταν βαρετή”, είπε ο σκηνοθέτης.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε από μικρή ηλικία να εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη και παράλληλα προσπαθούσε να βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας με διάφορα τερτίπια του! Πλέον, είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στο χώρο του και κάνει επιλεκτικές δουλειές που του αποφέρουν εκατομμύρια.

Τσέκαρε και αυτά: