Συνεχίζεται η παρέλαση των καλλιτεχνών της UMG που θα δώσουν συναυλίες στην Ελλάδα εντός του 2023, με τον Lewis Capaldi να προστίθεται στην ατζέντα των superstars που θα μας επισκεφθούν! Για πρώτη φορά η Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα headline shows του Lewis Capaldi!

H Σκωτσέζικη φωνή ενός ωμού πάθους και μιας ακατέργαστης τελειότητας.

ad

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ( των hits «Someone You Loved», «Βefore You Go», «Forget Me», «Bruises» κ.ά,) στο απόγειο της διεθνούς καριέρας του και μάλιστα την στιγμή που οι συναυλίες-σταθμοί της φετινής παγκόσμιας περιοδείας του έγιναν sold οut σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δευτερόλεπτα, θα επισκεφθεί τη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 – TerraVibe

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για εισιτήρια, επισκεφθείτε την σελίδα:
https://www.facebook.com/xlalala.gr

Ο Lewis Capaldi παίζει αυτή τη στιγμή δυνατά και παντού με τις δύο κορυφαίες επιτυχίες “Pointless” & “Forget Me”, από το πολύ-αναμενόμενο του άλμπουμ “Broken By Desire To Be Heavenly Sent” που κυκλοφορεί στις 19 Μαίου του 2023.

Μετά το hit single “Forget Me” του superstar, έρχεται το “Pointless” από το αναμενόμενο άλμπουμ του “Broken By Desire To Be Heavenly Sent” που κυκλοφορεί στις 19 Μαίου του 2023.

Το “Pointless” είναι ένα από τα πρώτα κομμάτια του άλμπουμ που έχει γράψει ο Lewis Capaldi με τον συνεργάτη και φίλο του Steve Mac.

Τσέκαρε και αυτά: