Lewis Capaldi

Ο Lewis Capaldi είνα ένας από τους πιο ξεχωριστούς τραγουδιστές της σύγχρονης, παγκόσμιας σκηνής και τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε πως πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ το οποίο προκαλεί επαναλαμβανόμενα τικ στην πιο απλή του μορφή και μπορεί να φτάσει μέχρι ακραίες συμπεριφορές όπου ένας άνθρωπος μιλά πολύ άσχημα και τρέμει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε συναυλία και ενώ ερμήνευε την κομματάρα “Someone you Loved” ξεκίνησε να έχει έντονα τικ και αναγκάστηκε να σταματήσει το τραγούδι στα σημεία του! Αλλά οι θαυμαστές του αποφάσιαν να το συνεχίσουν και να του δείξουν πως τον στηρίζουν!

O Lewis Capaldi προσπάθησε να συνεχίσει το τραγούδι αλλά δεν του ήταν εύκολο και σύσσωμοι οι θαυμαστές του τραγούδησαν και ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή!

Ο ίδιος φάνηκε να συγκινείται και προσπάθησε να ελέγξει τα τικ του! Το βίντεο με τη στιγμή αυτή έχει γίνει viral και ο κόσμος χάρηκε πολύ με την προσπάθεια που κατέβαλλε για να ολοκληρώσει την εμφάνιση του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pop Crave (@popcraveofficial)

 

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο έδαφος στην παγκόσμια σκηνή της μουσικής και ο Ed Sheeran έχει δηλώσει πως τον θαυμάζει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: