Λευκάδα παραλίες

Λευκάδα παραλίες : Το νησί του Ιονίου στο οποίου ο καθένας μπορεί να πάει οδικώς, αξίζει την επίσκεψη σου διότι έχει μέρη τα οποία θα ζήλευαν ακόμη και οι κάτοικοι στις Μαλδίβες!

Η Λευκάδα είναι ένα από τα επτά νησιά του Ιονίου που διαθέτει συγκλονιστικές παραλίες και κάθε χρόνο καταφέρνει να γίνεται “θέμα” σε διάφορα ταξιδιωτικά έντυπα και sites του εξωτερικού, για τις ομορφιές της!

Τα καταγάλανα νερά του νησιού περιμένουν τους πάντες για να απολαύσουν καλοκαιρινά μπανάκια χωρίς να έχουν την παραμικρή ανησυχία, καθώς τα νερά είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει κανείς είναι πως είναι σχετικά βαθιά νερά και όσοι έχουν παιδάκια θα πρέπει να τους φορούν μπρατσάκια.

Έχοντας κάνει τις βόλτες μας στο νησί, έχουμε καταλήξει πως τρεις είναι οι παραλίες που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας και στις προτείνουμε αν βρεθείς στη Λευκάδα για διακοπές! Εννοείται, πως αν έχεις να προτείνεις κάτι, είμαστε εδώ για να μας το πεις!

Λευκάδα παραλίες – Αυτά είναι τα μέρη που λατρέψαμε!

#1. Εγκρεμνοί

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ελλάδα για την οποία έχουν γραφτεί διθυραμβικά άρθρα από τον ξένο Τύπο. Μπορεί να μην είναι εύκολη η πρόσβαση από την ξηρά αλλά μπορείς να πάρεις βαρκάκι, να κάνεις τις τσάρκες σου και να αράξεις! Τέλεια!

#2. Πόρτο Κατσίκι

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, με καταγάλανα νερά στα οποία όλοι θέλουν να κολυμπήσουν! Είναι μια βραχώδης παραλία όπου οι επισκέπτες της μπορούν να βρεθούν κάνοντας το μπάνιο τους και απολαμβάνοντας τον ήλιο! Βρίσκεται κοντά στο χωριό Αθάνι και θα πρέπει να έχεις μαζί σου ομπρέλα!

#3. Κάθισμα

Πρόκειται για μια παραλία με άμμο η οποία είναι αρκετά κοντά στο κέντρο του νησιού και υπάρχουν λεωφορεία τα οποία ξεκινούν από νωρίς με σκοπό να σε μεταφέρουν σε ένα ακόμη μαγευτικό μέρος του νησιού!

Καλοκαιράκι έρχεται και θα πάμε μια βόλτα στο νησί!

Τσέκαρε και αυτό : Μέριλιν Μονρόε : Πωλήθηκε το διάσημο πορτρέτο του Άντι Γουόρχολ