Λευκό φανελάκι

Το λευκό φανελάκι είναι ένα από τα πιο απλά αλλά υπέροχα items που μπορεί κανείς να έχει στην καλοκαιρινή ντουλάπα του αφού ταιριάζει με τα πάντα και μας βγάζει από τη δύσκολη θέση να κάνουμε συνδυασμούς!

Ένα λευκό T-shirt μπορεί να φορεθεί από όλους, όλες τις ώρες της ημέρας και είναι ένα ρούχο το οποίο μπορεί να σε συνοδεύσει σε όλες τις εξόδους σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blue Suit (@blue.suit)

Μπορείς να το συνδυάσεις με denim παντελόνια ή φούστες, με λεοπάρ φούστες και παντελόνες, με μονόχρωμες παντελόνες ή σαλβάρια ή να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και να κάνεις βόλτες στην παραλία αν δε θες να σε κάψει ο ήλιος!

Το λευκό φανελάκι μπορεί να είναι το item το οποίο θα σε “σώσει” όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να αναδείξεις το μαύρισμα σου και θεωρείται ένα ρούχο all time classic! Οπότε, δεν πρέπει να το ξεχνάς και να ξέρεις πως πάντα θα είναι χρήσιμο!

Celebrities όπως η Victoria Beckham και η Gigi Hadid το επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους βόλτες ενώ γνωστοί οίκοι μόδας λανσάρουν κάθε καλοκαίρι T-shirts σε λευκό με διάφορα μοτίβα ή φράσεις!

Τσέκαρε και αυτό : Γυναικοκτονία: Μία έκθεση μήνυμα στην Αθήνα