lg-magazine

LG: Η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται η τεχνολογία είναι τέτοια που κάθε χρόνο εντυπωσιαζόμαστε από ένα νέο προϊόν στην CES. Και όταν πρόκειται για τον κόσμο των τηλεοράσεων, αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με τη μεγαλύτερη τεχνολογική εκδήλωση στον κόσμο να χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για τις εταιρείες να επιδείξουν τις νέες πρωτοποριακές τους τηλεοράσεις.

Η LG αξιοποιεί πάντα την έκθεση στο Λας Βέγκας για να δείξει την τεχνολογική πρόοδο της και στην φετινή CES 2020 δεν θα συμβεί κάτι διαφορετικό. Για μια ακόμη φορά δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν πώς η τεχνολογία OLED αλλάζει τον τρόπο παραγωγής των τηλεοράσεων, κάνοντάς τις ελαφρύτερες και πιο λεπτές από ότι θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, παρέχοντας παράλληλα ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας.

Προσφέροντας μια ματιά στο μέλλον των τηλεοράσεων, από τις λεπτές οθόνες wallpaper και τις αναλύσεις 8Κ έως τις rollable τηλεοράσεις, η CES 2020 δείχνει ακριβώς γιατί η σειρά τηλεοράσεων LG OLED είναι τόσο ξεχωριστή.

Χάρη στην επανάσταση της τεχνολογίας OLED – με την απουσία οπίσθιου φωτισμού που κάνει την οθόνη ελαφριά, λεπτή και ανθεκτική – η ιδέα μιας rollable τηλεόρασης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την LG στην CES 2018. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, η LG SIGNATURE OLED TV R θα είναι διαθέσιμη προς αγορά στη Νότια Κορέα και πρόκειται να αλλάξει εντελώς τον τρόπο παραγωγής των τηλεοράσεων.

Η LG rollable τηλεόραση είναι μια σημαντική πρόοδος στην τεχνολογία, και ο σχεδιασμός της είναι μινιμαλιστικός χωρίς να χρειάζεται πλέον να κυριαρχεί στο σαλόνι. Μοιάζει περισσότερο με ένα έργο τέχνης και η οθόνη μπορεί να εμφανιστεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αναλογία προβολής μπορεί να αλλάξει για συγκεκριμένες κινηματογραφικές εμπειρίες, με επιλογές για Full View, Line View και Zero View.

Με την Πλήρη Προβολή (Full View), μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρο το εύρος της αντίθεσης, του βάθους και του ρεαλισμού, χάρη στα τέλεια μαύρα και τα φρέσκα χρώματα που συνδυάζονται με το Dolby Vision και έναν α9 Gen 2 Intelligent Processor.

Όταν δεν παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε τελείως την οθόνη με τη λειτουργία Μηδενικής Προβολής (Zero View) ή να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λειτουργία Προβολής Γραμμής (Line View) που διαθέτει έξι διαφορετικές δυνατότητες. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την ώρα, να βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στη μειωμένη προβολή ή να ακούτε μουσική, με το μπροστινό ηχείο με το Dolby Atmos να προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας όπως κανένα άλλο.