LG τηλεόραση

LG τηλεόραση: H LG Electronics Ελλάς και ο σχεδιαστής φωτισμού, Χρήστος Μπασιάς, έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την συνεργασία τους, στα πλαίσια της οποίας, ο ίδιος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να απολαύσει τα προνόμια της LG OLED Gallery TV.

Η LG OLED Gallery TV 65’’, τοποθετημένη στο ειδικά διαμορφωμένο Gallery stand 1, εντυπωσίασε ιδιαίτερα τον σχεδιαστή καθώς όπως σχολίασε, δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού έργου τέχνης και κοσμεί τον χώρο με μοναδικά εκλεπτυσμένο τρόπο.

Με πολυετή εμπειρία στην εσωτερική διακόσμηση και την αισθητική του χώρου, ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στο εξαιρετικό design της τηλεόρασης, που πέραν από την κομψή τοποθέτηση στον χώρο, διευκολύνει την καθημερινότητα ενός designer με τις λειτουργίες που διαθέτει, δηλώνοντας την πρόθεσή του για μελλοντική χρήση της τηλεόρασης στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Η νέα τηλεόραση LG OLED Gallery TV δίνει πράγματι μία ξεχωριστή νότα στην παρουσίαση του νέου φωτιστικού Αzou που σχεδίασα. Αποτυπώνει με μεγάλη ακρίβεια τα χρώματα του σχεδίου ψηφιακά, μέσω του Al Picture Pro που διαθέτει και αποδίδει τέλεια κάθε λεπτομέρειά του, που είναι και το ζητούμενο για την δουλειά μου».

Εάν είστε λάτρεις των ταινιών και των σειρών, η λειτουργία FILMMAKER MODE™ η οποία απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης και διατηρεί τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, τα χρώματα και τους ρυθμούς καρέ, θα καταφέρει να αποδώσει με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία όπως πρέπει.

Με το Dolby Vision IQ™, η φωτεινότητα, το  χρώμα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται έξυπνα ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού ενώ το Dolby Atmos® προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία και συγκλονιστική προβολή των ταινιών.

Το πάνελ OLED επόμενης γενιάς, σε συνδυασμό με την ισχύ του έξυπνου επεξεργαστή a9 Gen 4 AI Processor 4K κάνει την εμπειρία της LG OLED Gallery TV ακόμα πιο εντυπωσιακή με την απόδοση της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας και ήχου να καθιστούν κάθε προβολή μοναδική. Με πιστότητα χρωμάτων 100% 2, σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη ταιριάζουν με τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας ενώ η πλήρης ένταση χρώματος, χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων προσφέρουν 100% ένταση 3 .

Τα χρώματα παραμένουν ζωντανά και ρεαλιστικά με πλήρη κορεσμό, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η εικόνα.

Επιπλέον, οι δυνατότητες της LG OLED Gallery TV δεν σταματούν, εάν αγαπάτε το gaming, η οθόνη LG θα σας προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία καθαρού και ομαλού gaming. Είναι η πρώτη τηλεόραση της αγοράς που υποστηρίζει NVIDIA G-SYNC, κάνοντας τα βιντεοπαιχνίδια ακόμη πιο διασκεδαστικά, με καλύτερη απόκριση, καθαρότερη εικόνα, χωρίς διακυμάνσεις στη φωνή, καθυστερήσεις και φαινόμενα flickering.

Εάν ανησυχείτε για την όρασή σας και της οικογένειάς σας, οι τηλεοράσεις LG OLED, με τις eye comfort οθόνες τους, παρέχουν έναν πιο άνετο τρόπο παρακολούθησης για μεγαλύτερο διάστημα. Έχουν πιστοποιηθεί ως οθόνες με χαμηλό μπλε φωτισμό 4 , χωρίς flickering 5 και θάμπωμα, από τους διεθνείς οργανισμούς TÜV Rheinland (TUV) και Underwriter Laboratories (UL), προσφέροντας υψηλή ποιότητα, για πιο άνετη παρακολούθηση ταινιών, με λιγότερο μπλε φως.

Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι επίσης οι πρώτες οθόνες από οποιοδήποτε είδος τηλεόρασης που έλαβαν την πιστοποίηση Eyesafe® που αναπτύχθηκε από την TUV-Eyesafe®.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μπλε Παπαγάλος: Κοκτέιλς με βότανα