Γιώργος Λιάγκας

Λιάγκας: Φύγε εσυ, έλα εσύ, αλλά κυρίως φύγε εσύ επικρατεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Φαίνεται πως ο παρουσιαστής ακόμα πληρώνει τα όσα είχαν ειπωθεί για την φοιτήτρια που έφερε και το βαρύ πρόστιμο από το ΕΣΡ, αλλά τώρα κάτι περίεργο συμβαίνει στο “εκεί βασίλειο”.

Είτε ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάποια περίεργη αστρολογική όψη πάνω από το κεφάλι του και δεν τον αφήνει να πάρα ανάσα ή στον ΣΚΑΙ του κάνουν πείσματα μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο δίμηνο με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

Άρχισαν λοιπόν τα κοψίματα και οι περικοπές. Πρώτη η Ελεάννα Τρυφίδου η οποία εκτός από αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα είναι και στενή του φίλη. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη βρε παλικάρια του ΣΚΑΙ.

Μετά συνεχίστηκαν οι αποχωρήσεις από δημοσιογράφους που προφανώς εγκατέλειψαν το πλοίο νομίζοντας πως θα βυθιστεί και το χτύπημα ήρθε με την νεαρή Κάλλια Ελευθερίου που αποχωρεί από το πάνελ, αλλά ένα πουλάκι μας σφύριξε ότι δεν αποχωρεί και από τον ΣΚΑΙ.

Και εκεί που λέγαμε ότι το κανάλι εκδικείται τον Γιώργο Λιάγκα για την κοτσάνα του (συγγνώμη Γιώργο μου αλλά ήταν πόσο να σε υποστηρίξω πια) τσουπ σκάει και η είδηση ότι έρχεται ένα πρόσωπο έκπληξη.

Πρόκειται για τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης. Κι αυτό από μόνο του δεν είναι έκπληξη. Αλλά εμείς σκεφτόμαστε πονηρά δυστυχώς στο Citynow.gr.  Για τους ανθρώπους της πιάτσας ο Νίκος Γεωργιάδης θεωρείται το αντίπαλο δέος του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος όμως – ωχ τι σύμπτωση – βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

You know Φαίη Σκορδά; Την πρώην σύζυγο του Γιώργου Λιάγκα και μητέρα των παιδιών του! Άνα μπράβο!

Και σκέφτεται τώρα κάποιος δολοπλόκος! Βάζουν τον Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ να χτυπήσει τον Καβατζίκη στον ΑΝΤ1; Βάζουν δηλαδή τον Γιώργο Λιάγκα να χτυπήσει έστω για μία ώρα – δηλαδή 12:00 με 13:00 – την πρώην γυναίκα του;

Σατανικό με μία λέξη! Και δεν συνεχίζω άλλο…