Lil Nas X

Αμέσως μετά τα αλλεπάλληλα sold out shows στο NYC Radio City Music Hall, ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης και νέος πρόεδρος του League of Legends, Lil Nas X, ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρία LoL Esports και κυκλοφορεί τοπολυαναμενόμενο νέο single “STAR WALKIN’ (League of Legends Worlds Anthem)”, το οποίο αποτελεί το soundtrack για το Worlds Championship και κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

 

Το τραγούδι κυκλοφορεί παράλληλα με ένα video κινουμένων σχεδίων το οποίο περιλαμβάνει highlights από το San Francisco, εκεί που γίνεται το World Final, όλων των top παικτών του League of Legends του χθες και του σήμερα. Δείτε το video εδώ. Στο τελικό του τουρνουά αυτού λοιπόν, ο Lil Nas X θα δώσει μια ζωντανή εμφάνιση του “STAR WALKIN’” στη σκηνή στην τελετή έναρξης του τουρνουά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Τσέκαρε το εδώ! 

Αυτή τη περίοδο, ο Lil Nas X βρίσκεται σε sold out περιοδεία με την “Long Live Montero world tour”, με την Chicago Sun-Times να γράφει “Lil Nas X comes across as an icon in the making,” προσθέτοντας πως το show είναι ένα “multi-sensory feast” το οποίο “comes off like a big Vegas residency”. Το μοναδικό αυτό show βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μέρη της Αμερικής, ενώ θα ταξιδέψει και στην Ευρώπη για επιπλέον συναυλίες αυτό το Χειμώνα.

Τσέκαρε και αυτό : The Crown : Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν