Lil Nas X

Μετά από εβδομάδες προετοιμασίας πριν τη κυκλοφορία, ο πολυπλατινένιος και βραβευμένος superstar Lil Nas X συνεργάζεται με τον rapper YoungBoy Never Broke Again στο πολυαναμενόμενο νέο single “Late To Da Party”, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της Panik Records/Sony Music.

Ενώ ο YoungBoy Never Broke Again βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους στο σπίτι του, ο Nas έχει χρησιμοποίησε τη δημοφιλή τεχνική του με τα memes ώστε να δημιουργήσει με “την αρχαία δύναμη του VIDEO EDITING” το επίσημο video για το τραγούδι που μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ο Lil Nas X επίσης ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει την πρώτη του SOLD OUT περιοδεία το Φθινόπωρο. Σε παραγωγή της Live Nation, η ‘Long Live Montero’ περιοδεία θα κάνεις στάσεις στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη αυτό το Φθινόπωρο στα πλαίσια της προώθησης του υποψήφιου για βραβείο Grammy debut album του ‘Montero’. Για ημερομηνίες και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το longlivemontero.com.

Το “Late To Da Party” αποτελεί τη πρώτη κυκλοφορία του Lil Nas X μετά το debut album ‘Montero’ που έφτασε στα χέρια μας τον Σεπτέμβριο του 2021. Tο album είχε συμπεριληφθεί σε αναρίθμητες ‘Best of 2021’ λίστες περιοδικών όπως Rolling Stone, Entertainment Weekly, People, USA Today, Billboard, LA Times, Complex μεταξύ άλλων για “την ξεχωριστή του προσέγγιση και τη φρέσκια αληθινή εξερεύνηση της αγάπης και της μοναξιάς” όπως έγραψε το περιοδικό Variety. Tο πλατινένιο album, το οποίο το Billboard αναφέρει ως “αριστούργημα,” περιέχει το 4x πλατινένιο “Industry Baby” με τον Jack Harlow, που πήγε #1 στο Top 40 radio και #1 στο Billboard Hot 100. Το τρίτο πλατινένιο single “That’s What I Want” πρόσφατα έγινε και το τρίτο σερί #1 τραγούδι στο Top 40 radio για τον Nas.

Τσέκαρε και αυτό : Κουζίνα : Τι δεν επιλέγουν οι σεφ