Λιλή Περγαντά

Η Λιλή Περγαντά μπορεί να συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω του ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den” αλλά στον επιχειρηματικό κόσμο είναι πολύ γνωστή καθως είναι η “Σιδηρά κυρία” της Power Health και φροντίζει να δίνει στον κόσμο τα συμπληρώματα που χρειάζεται για να θωρακίσει τον οργανισμό του. Αλλά ότι κάνει, το κάνει έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της πως πέρασε πολύ δύσκολα όταν αποφάσισε να εισάγει τα πρώτα σκευάσματα στην Ελλάδα καθώς χρειάστηκε να πουλήσει ένα χωράφι που της είχε δώσει ο πατέρας της για να τη βοηθήσει. Ωστόσο, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειαζόταν και ξεκίνησε η εισαγωγή αλλά στο τελωνείο δημιουργήθηκαν διαφόρων ειδών θέματα και εκεί φοβήθηκε πως θα τα έχανε όλα.

Όμως, το σύμπαν της έφερε μπροστά της έναν άνθρωπο ο οποίος έμελλε να ήταν αυτός που θα τη βοηθήσει και αυτός που τελικά θα παντρευτεί και θα γίνει οικογένεια της. Ο σύζυγος της, κ.Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Power Health, ήταν τότε εκτελωνιστής και μαζί κατάφεραν να κάνουν το όνειρο της πραγματκότητα.

Η Λιλή Περγαντά παντρεύτηκε τον άνδρα που γνώρισε στο τελωνείο αφού ερωτεύτηκαν και συνέχισε να φέρνει το όραμα της στην πραγματικότητα. Ξεκίνησε να επιχειρεί στην Ελλάδα πριν από πολύ χρόνια και ήταν αυτή που ξεκίνησε να φέρνει τα πρώτα συμπληρώματα διατροφής στην Ελλάδα. Έβαλε έναν σημαντικό στόχο και τον πέτυχε ενώ κατάφερε να βρει και τον έρωτα στα μάτια του σύζυγό της.

Έχοντας σπουδάσει χημικός στη Θεσσαλονίκη, ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί στην Αγγλία όπου έκανε ένα ΜΒΑ και γνώρισε από κοντά τα συμπληρώματα διατροφής. Και αποφάσισε πως αυτό ήταν που ήθελε να φέρει στην Ελλάδα.

Είναι μια δυναμική γυναίκα και έχει ήδη καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητή!

Τσέκαρε και αυτά: