Λιλή Περγαντά

Η Λιλή Περγαντά είναι μια από τους “σκληρούς dragons” που κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα του ριάλιτι επιχειρηματικότητας και άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις που είχαν να κάνουν οι επιχειρηματίες που βρέθηκαν στο πλατό. Και πρέπει να πούμε πως ήταν απολαυστική διότι έχει χιούμορ και ξέρει πολύ καλά πως να ξεχωρίζει την ευκαιρία όταν βρίσκεται μπροστά της. Άλλωστε δεν είναι τυχαία στις υψηλότερες θέσεις των λιστών με τις Ελληνίδες γυναίκες επιχειρηματίες που διαπρέπουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η επιχειρηματίας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου για το ριάλιτι “Dragon’s Den” με το μπρίο της και το χιούμορ της και πλέον κάνει το ίδιο μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Είναι αυστηρή, ξέρει τι θέλει και ξερει πολύ καλά πως να πετύχει. Το έχει αποδείξει με την εταιρεία της Power Health.

Πολλές ήταν οι αναζητήσεις των τηλεθεατών στο Instagram καθώς ήθελαν να δουν αν η Λίλη Περγαντά διαθέτει ενεργό λογαριασμό και μετά από λίγο ψάξιμο, τη βρήκαμε.

Στο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η ιδιοκτήτριατης γνωστής εταιρείας “Power Health” δεν έχει κάνει πολλές αναρτήσεις και έχει “ανεβάσει” μόνο ένα βίντεο από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και τη φωτογραφία από τη φωτογράφιση που έκανε για το Dragon’s Den.

Μάλιστα στο λογαριασμό της αποκαλύπτεται και το όνομα από το οποίο προέρχεται το “Λίλη” και είναι το “Ευαγγελία”.

  • H σχέση με τον σύντροφο της και η κοινή πορεία

Η Λιλή Περγαντά και ο σύζυγος της είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν χαράξει μια κοινή πορεία κατά την οποία έκαναν το όραμα της επιχειρηματία πραγματικότητα. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και μεγάλη αγάπη μεταξύ τους όπως μαθαίνουμε και είναι ένα πολύ όμορφο παράδειγμα του λεγόμενου “power couple”.

Η επιχειρηματίας γνώρισε τον σύζυγό της όταν ξεκίνησε να φέρνει συμπληρώματα διατροφής από το εξωτερικό στην Ελλάδα καθώς ήταν εκτελωνιστής και από τότε είναι μαζί.

Ο σύζυγος της είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας και είναι στο πλευρό της κάθε στιγμή ενώ και οι γιοι τους έχουν επιλέξει να βρίσκονται στην τεράστια αυτή επιχείρηση.

Τσέκαρε και αυτά: