Lizzo

Η Lizzo βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές καταγγελίες καθώς υπάρχουν χορεύτριες που την καταγγέλουν για πρακτικές οι οποίες αφορούν σε σεξουαλικές συμπεριφορές οι οποίες είναι τελείως ανάρμοστες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μέσω του Instagram και να κάνει μια ανάρτηση απαντώντας σε αυτές τις καταγγελίες που της έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Η Lizzo έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και τρομακτικά απογοητευτικές. Η εργασιακή μου ηθική, το ήθος και ο σεβασμός μου έχουν αμφισβητηθεί. Ο χαρακτήρας μου έχει επικριθεί. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ σοκαριστικοί για να μην απαντηθούν. Αυτές οι ιστορίες που έχουν δραματοποιηθεί προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημοσίως ότι τους είπαν πως η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική. Επίσης γνωρίζω ότι δεν είμαι η κακιά που οι άνθρωποι και τα μέσα ενημέρωσης έχουν παρουσιάσει αυτές τις ημέρες. Είμαι πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου αλλά παίρνω πάρα πολύ στα σοβαρά το σεβασμό που αξίζουμε οι γυναίκες στον κόσμο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Οι επόμενες μέρες θα είναι λίγο περίεργες καθώς το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό!

Τσέκαρε και αυτά: