Lizzo

Η Lizzo κατάφερε να γίνει για μια ακόμη φορά viral και αυτή τη φορά ήταν εξαιτίας μιας στιλιστικής επιλογής!

Τα AMA’s στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων.

Ανάμεσα τους ήταν και η LIzzo, η οποία έχει καταφέρει με τη μουσική της να δημιουργήσει ένα νέο κύμα που συνδυάζει τη funk και την r’n’b φιλοσοφία.

Όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει κάτι εντυπωσιακό και το πορτοκαλί φόρεμα της ήταν άξιο φωτογραφίας. Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα όλων (αν και μικροσκοπικό) ήταν το Valentino τσαντάκι της το οποίο έδειχνε συνεχώς.

Το τσαντάκι δημιουργήθηκε από τον γνωστό οίκο μόδας και είναι ίσως ότι πιο μικρό έχουμε δει σε luxury item και να μην είναι της Barbie.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έγραψε στο Instagram πως είναι τόσο μεγάλο το τσαντάκι της όσο και η σημασία που δίνει σε ότι χαζό υπάρχει.

Δείτε την τραγουδίστρια με το μικροσκοπικό τσαντάκι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@maisonvalentino bag big enough for my fucks to give. Big body bitch in a Valentin-HO custom look for @amas 🍑💦 . . . Squad✨ @marko_monroe @iwantalexx @theshelbyswain @erierilady @maisonvalentino @lorraineschwartz @stuartweitzman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating) στις

Τσέκαρε και αυτό: Selena Gomez: Το φόρεμα που φόρεσε στα AMA