Ζακ Κωστόπουλος

Η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή της δίκης για τον Ζακ Κωστόπουλο βρίσκεται στο πλάι της οικογένειας.

Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο έξω από το δικαστήριο, αλλά και με την πρωτοβουλία της ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ στο youtube με δεκάδες καλλιτέχνες να ζητούν δικαιοσύνη για τον/τη Ζακ/Zackie Oh».

Με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας μέσω crowd funding. Αλλά και για την ηθική και δίκαιη συμπαράσταση προς τα μέλη της οικογένειας.

O στιχουργός Νίκος Μωραΐτης συνέβαλε καθοριστικά σε αυτό το νέο κύμα συμπαράστασης των καλλιτεχνών μαζί με τον σκηνοθέτη Νίκο Σούλη και τον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοΐτη, που οργάνωσαν την πρωτοβουλία της Ομάδας από την αρχή.

Εβδομήντα καλλιτέχνες έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους, καθώς  μετά την 5η ημέρα της δίκης προστέθηκαν οι (αλφαβητικά): Μαρία Κανελλοπούλου, Κωστής Καπελώνης, Idra Kayne, Τζώρτζια Κεφαλά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Μακαβού, Νίκος Μωραΐτης, Γιώτα Νέγκα, Εμμανουέλα Νινιράκη, Χρίστος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, Όμηρος Πουλάκης, Απόστολος Ρίζος, Ράνια Σχίζα και Μαρία Φαραντούρη.

Μερικοί μόνο από τους τουλάχιστον 70 καλλιτέχνες που ζητούν απονομή δικαιοσύνης στον Ζακ

 

Και η λίστα των καλλιτεχνών δεν σταματά!