Lockdown

Από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα (5/1 για να είμαι ακριβής και σωστή μαζί σου) μια λέξη που δεν έχουμε σταματήσει να ακούμε και να διαβάζουμε, είναι το περίφημο «lockdown». Και ελπίζω κάποια στιγμή να εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο μας.

ad

Για μεγάλη μερίδα του κόσμου που δηλώνει «in relationship», μπορούμε να πούμε πως μια χαρά τους έχει κάτσει η φάση της καραντίνας καθώς βλέπουν περισσότερο το έτερον ήμισυ και το γνωρίζουν ακόμη καλύτερα καθώς αράζουν μαζί και δεν έχουν την ανάγκη να ψαχτούν στο αχανές «διάστημα» του φλερτ. Τι γίνεται όμως με τους singles που δεν μπορούν να βολτάρουν και να φλερτάρουν απροκάλυπτα στα μπαρ και στα κλαμπ πίνοντας ποτάκια και κερνώντας σφηνάκια;

Το Tinder είναι μια από τις εφαρμογές που επιλέγει αρκετός κόσμος για να τσατάρει, να φλερτάρει και να πει και δυο κουβέντες βρε παιδί μου με ένα πρόσωπο που του έχει τραβήξει την προσοχή! Δυστυχώς, οι singles αυτού του κόσμου εγκλωβίζονται μέσα σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για να μπορέσουν να κάνουν τσαχπινιές αλλά και για να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο δεν είναι απαραίτητο ότι θα τους οδηγήσει σε σχέση (ποτέ δεν ξεκινάμε κάτι έχοντας στο μυαλό μας την κατάληξη, γιατί όταν κάνουμε σχέδια το σύμπαν γελάει!).

Το lockdown φέρνει την κοινωνική απομόνωση αναγκαστικά γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να συναναστραφούμε με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν πιθανόν να κάνουν την καρδιά μας να σκιρτήσει και το στομάχι μας να γεμίσει ροζ και μοβ πεταλούδες. Άρα, μετά τις πολλές βόλτες σε διάφορα πάρκα και γήπεδα, τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και άλλες μετακινήσεις που μας φέρνουν κοντά με κόσμο, η επόμενη καλύτερη λύση είναι το Tinder.

Βέβαια, θέλω να σου πω σε αυτό το σημείο γλυκό και μοναχικό παλσματάκι, πως μην περιμένεις να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής (δεν το αποκλείω βέβαια, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου), ούτε ότι όλα τα πρόσωπα με τα οποία θα μιλήσεις ότι έχουν κάτι αξιόλογο να σου πουν! Οι περισσότεροι είναι για κ@@@@α και για να περάσει η ώρα τους! Αλλά αν νιώθεις μια σχετική μοναξιά και θέλεις να ξεφύγεις λιγουλάκι από τη φάση του lockdown είναι μια καλή λύση!

Πάντα με προσοχή ε;!

Who said this? @stylefreakalex 

Ad